Areál Hradecké pekárny, Bieblova 344, 500 03 Hradec Králové

Cookies zásady

Cookies zásady

Zásady používání souborů cookies

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 1. 1. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.
1. Úvod
Naše webové stránky https://www.mytihk.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?
Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?
Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies
Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies
Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies
Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

6. Umístěné cookies

CookieDomainTypeDescriptionDuration
_ga.mytihk.czAnalyticsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.2 years
_gid.mytihk.czAnalyticsInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.1 day
_gat_gtag_UA_108367971_8.mytihk.czAnalyticsSet by Google to distinguish users.1 minute
langwww.mytihk.czFunctionalLinkedIn sets this cookie to remember a user's language setting.1 month
PHPSESSIDwww.mytihk.czNecessaryThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users' unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.session
analytics_storagewww.mytihk.czNecessaryUser's cookie settings1 month
necessary_storagewww.mytihk.czNecessaryUser's cookie settings1 month
other_storagewww.mytihk.czNecessaryUser's cookie settings1 month
cookiesSettingswww.mytihk.czNecessaryUser's cookie settings1 month

7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu
Vaše nastavení můžete upravit zde

8. Vaše práva týkající se osobních údajů
Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:
Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies
Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.
Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje
V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

info@mytihk.cz
www.mytihk.cz

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s www.cookieyes.com dne 25.2.2022

O nás

Očekávejte u nás pouze profesionální servis
  • Provádíme autodetailing ,renovaci ,leštění a ošetření autolaků, aplikace keramických ochran, lepení ochranných autofolií ,čištění interiérů a ruční mytí vozidel. V našem mycím centru disponujeme prostory pro mytí a čištění motocyklů, osobních vozů ,dodávek ,nákladních vozů a tahačů.
  • K naší práci používáme kvalitní ekologickou chemii italského výrobce Ma-Fra a kosmetiku Labocosmetica určenou pro autodetailing.
  • Pracujeme dle technologických postupů a pravidel doporučených společností Ma-Fra It.
  • V případě potřeby Vaše vozidlo vyzvedneme na místě Vámi určeném a dle dohody dovezeme zpět.

Naše služby

Vyberte si vhodný balíček pro Váš osobní vůz

RUČNÍ MYTÍ EXTERIER
Cena od 605 Kč

chemické předmytí kol,podběhů a karoserie,ruční mytí disků,pneumatik, karoserie šamponem ph-neutral. Aplikace NANOvosku s obsahem SiO2 pro ochranu karoserie na 3měsíce, ruční vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran dveří ,odstranění většiny vody z těžko dostupných míst (zrcátka,přední maska,kliky, zadní a přední SPZ.                                       

!!! DOPORUČUJEME DOKOUPIT DRESING PRO PNEUMATIKY ZA 121,- !!!

Objednat se


STANDARD ČIŠTĚNÍ
Cena od 1.694 Kč

chemické předmytí kol,podběhů a karoserie,ruční mytí disků,pneumatik, karoserie šamponem ph-neutral. Aplikace NANOvosku s obsahem SiO2 pro ochranu karoserie na 3měsíce, ruční vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran dveří ,odstranění většiny vody z těžko dostupných míst (zrcátka,přední maska,kliky, zadní a přední SPZ), impregnace vnější hrany pneu.

detailní luxování interiéru včetně zavazadlového prostoru,čištění gumových koberečků, čístění a konzervace plastů, čištění skel a zrcátek vnějších i vnitřních,provonění interiéru                                                             

!!! DOPORUČUJEME DOKOUPIT DEZINFEKCI INTERIÉRU OZONEM ZA 362,- !!!

Objednat se


PREMIUM ČIŠTĚNÍ
Cena od 3.267 Kč

chemické předmytí kol,podběhů a karoserie, ruční mytí disků,pneumatik, karoserie šamponem ph-neutral. Aplikace NANOvosku s obsahem SiO2 pro ochranu karoserie na 3měsíce, ruční vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran dveří ,odstranění většiny vody z těžko dostupných míst (zrcátka,přední maska,kliky, zadní a přední SPZ).                                       

!!!  DOPORUČUJEME DOKOUPIT CHEMICKÉ ČIŠTĚNÍ MOTOROVÉHO PROSTORU ZA 484,-  !!! 

detailní luxování interiéru včetně zavazadlového prostoru,čištění čalounění-tepování/čištění a konzervace kůže , číštění a konzervace plastů, čištění skel a zrcátek vnějších i vnitřních  

!!! BONUS-DEZINFEKCE INTERIERU OZONEM ZDARMA !!!

Objednat se


RUČNÍ MYTÍ PROFIDETAIL
Cena od 1.513 Kč

DOPORUČUJEME PRO PRAVIDELNOU UDRŽBU KERAMICKÝCH OCHRAN ,POVLAKŮ A PŘED VOSKOVÁNÍM

chemické předmytí kol,podběhů a karoserie, speciální odstranění zaschlého hmyzu, ruční mytí disků,pneumatik 

DEKONTAMINACE-čištění laku od polétavé rzi,asfaltu,vodního kamene

ruční mytí disků,pneumatik, karoserie šamponem ph-neutral. Aplikace NANOvosku s obsahem SiO2 pro ochranu karoserie na 3měsíce, ruční vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran dveří ,odstranění většiny vody z těžko dostupných míst (zrcátka,přední maska,kliky, zadní a přední SPZ)

Objednat se


ROČNÍ OCHRANA LAKU
Cena od 3.025 Kč

chemické předmytí kol,podběhů a karoserie

odstranění náletové rzi, vodního kamene, asfaltu, pryskyřice, ruční mytí karoserie šamponem ph-neutral

ruční vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran dveří, odstranění většiny vody z těžko dostupných míst (zrcátka,přední maska,kliky, zadní a přední SPZ, impregnace vnější hrany pneu

aplikace podkladové báze pro sealant-povlak, samotná aplikace sealant-povlaku, rozleštění

Objednat se


KERAMICKÁ OCHRANA
Cena od 16.335 Kč

PŘÍPRAVA LAKU PRO APLIKACI

APLIKACE KERAMICKÉ OCHRANY 

" LABOCOSMETICA "-ochrana až 48měsíců/ 60.000KM

Objednat se


OCHRANA LAKU PPF FOLIE
Cena od 1210 Kč

aplikace ochranné autofolie na části karoserie,popř. celé vozidlo dle dohody

 PPF folie SUNTEK-záruka 10let , nejvyšší ochrana laku, provedení mat,lesk,lesk ULTRA dle výběru

Objednat se


OSTATNÍ SLUŽBY
Cena od 121 Kč

NANO tekuté stěrače ,ochrana až 6měsíců, cena od 121,-

Čištění a impregnace střech kabrioletů ,cena od 968,-

Dezinfekce klimatizace a interiéru vozidla OZONEM,cena od 363,-

Odstranění reklamních polepů,lepidel, CENA DLE ČASOVÉ NÁROČNOSTI

Renovace a ochrana světlometů, aplikace keramické ochrany na 24měsíců, cena od 605,- 

Objednat se

Reference

Prohlédněte si ukázky našich prací
/webconfig/uloziste/ee57f491cc72a4e7dc1b8cf44a4b2b17_243x171.jpg/webconfig/uloziste/8d436bbf731bbac9225ce2cebf2c6f64_243x171.jpg/webconfig/uloziste/252c53d0495b5cb4f6f6a16342df7673_243x171.jpg/webconfig/uloziste/86a0cd8c814ac030f3c47f9e1cbdc3c1_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7c56b3499a31f675a67569ea25db8cf0_243x171.jpg/webconfig/uloziste/906f9e75bee74b3a13d49a9882d93de6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b2ee4ae404d4a19ecf61f0755cdea53c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/daa399b0f61418c268181c31d9bcf158_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7206a094c19ba9188653acee7a1db32c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/562c9f0a18b85f38cd18d41fdfe3821f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/33f5b9e3abb444a9b7efac5206c438f8_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4a0625f2482531ea0e991c5c8de6f2a0_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ba5f02a037cff804570e7c8ec18b880d_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b67d2521dd46e3e1c31f26b6d096393b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/dc922207999542341e5a318b0a4d27af_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1625937e63bac45bd48ad012449f569c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/aef65f7a39d7060131c890ebc0ece4f7_243x171.jpg/webconfig/uloziste/49422979c348ff01a1545ed2872ec6d2_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1e98d3471ae4c81443a909aaff1f2058_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e30f38822bf08e9d8924c0e4dc54d870_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5cc68191f1b02cdb34355471a1ce7423_243x171.jpg/webconfig/uloziste/60171272fdc0b34ddf95e98f377a6f62_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7c7d3564639c2ec81c3f742dae7d6cb2_243x171.jpg/webconfig/uloziste/fc1a2384accb02f8d2728d1a70f8d91d_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b442afc6b36aa37591bd2b092e142d89_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e88122bac933ee46ed1a772191030731_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5ec8591e6265c2b5b507db40b6b74be7_243x171.jpg/webconfig/uloziste/d57519c44e4a95f2e1f08aa74c5244db_243x171.jpg/webconfig/uloziste/12fce36b133e9467609f921c8ea0a3f7_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c30fbf51c0f759a2bc30dba81ab2813e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4b4c2037b947f787f9b3a5f2770d2780_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0a4e7c7bcfeff7ec240927980e9f975a_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b1aacf91b8f07b2c74beb544a94999c6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/aefa0673f365a3362a662841fc9811cd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/6b528a6aea5ae8c88d49868bf7692586_243x171.jpg/webconfig/uloziste/25138e4b07a043fd9e8d8b6d9bca1065_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1352d7c5def1c9ba48d14c9ab341650e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/fba70856a725bf0b0a59fe7099e82c43_243x171.jpg/webconfig/uloziste/956b03726652cd4710e71277fd78256b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/26fc5efb44d7f4f0e227fe48eea49912_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e654cd2b1fa6f0d06d059bcde6459704_243x171.jpg/webconfig/uloziste/9004145ccc72804a5d56523bf3b9121f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4e729f33af5fd80667d612ea90795154_243x171.jpg/webconfig/uloziste/faff0253e643c6f090c24458c7a23c6b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/f1f380ccc01bcc10010adde92d45476d_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5757bd8f44013aa22b688e3fa7b771dc_243x171.jpg/webconfig/uloziste/bbc34bea8664e462c8de29fc8bbee624_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0a2f238164cd4297b718730c1bdd0475_243x171.jpg/webconfig/uloziste/8345e275f802ccc28c4bcec2d79a2e8a_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ff1bb8ecec0ac363e0135c6b34da4a62_243x171.jpg/webconfig/uloziste/571bd3c5c174fde626ca181f7fb22bbd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/78e150a8079d13bf64fa467786b060af_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2bc093d5a98b40b6d34fac6e06b943e0_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0c01ba516e38236637232d6ce3ed352c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/44ca233280db164e7d4ecf3b54a4e6bd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1295496b1bd6da6a74e83cdbc251796f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ec282815a51b26ec119795f665028d4e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/10c9b797135296f583a1f0afacf38c4a_243x171.jpg/webconfig/uloziste/56c72514763a6c1a148fabe40fdb5fa2_243x171.jpg/webconfig/uloziste/cc38766e42bc093ef3a8923ba2ee000b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/abdc0e41ae9b03ce72a7cb59a90f0147_243x171.jpg/webconfig/uloziste/523d60bc3374630bbbc79743b0f2be48_243x171.jpg/webconfig/uloziste/31c1da2eba67a9800ada93894c27aa8f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/249020726853fca623896150cdc772e0_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4d2a97fd2cf36ebc96716e49cb98ac5f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/aaccf4181166d7b4388fa38f2ffd2fd4_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4357a9dfe905e1c2d7ccfa64bd132588_243x171.jpg/webconfig/uloziste/25135f481f4d0c904dbebc1be1c7e1cd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/f09f06d2dafd16f344da0c56643331a8_243x171.jpg/webconfig/uloziste/410111240ce642cada3df83cfca34045_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e2dbef79a6d3a027456ea2fbc216de21_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5b7f13d8e42187fbef17512a88146cf9_243x171.jpg/webconfig/uloziste/8517e90bc9ae853f30579952f3a60c06_243x171.jpg/webconfig/uloziste/688a729050a4e1b7130ee1077e961fb9_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0fbb903d94e10162fdcee68c78f8b60b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/30dc172387ba035e363d1afae83a5323_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c08ebc74a2f76074b0bc6800d905ccea_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5999829edfedc667e1a9fb28390cf341_243x171.jpg/webconfig/uloziste/87c4b164c8001b4fe323fd7cf46549ff_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1a0439a8b9e1bbb760f6d65a02b4c443_243x171.jpg/webconfig/uloziste/15dbfb0e45eb4c0866792deeb01edb53_243x171.jpg/webconfig/uloziste/254c1fb07e8c10a584a93e5e40bde808_243x171.jpg/webconfig/uloziste/8f1f83ea6aa56957158deaba2cb9da88_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2046efdf1a3cc4dc7536fdb1c298fa47_243x171.jpg/webconfig/uloziste/10792ce2cca394f53fdcf067b0439a29_243x171.jpg/webconfig/uloziste/75f237ae9c1ca2d748159e46a6815d77_243x171.jpg/webconfig/uloziste/353d387f4bb5650d40adb8a00804837c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7dc5d87d70df2d05d6747cb119af412b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/f16b57c459b453cb962284e9f4084fda_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7ee92cc48d93c53407d94e7210840f43_243x171.jpg/webconfig/uloziste/624da83f91282ec1e23af638bfba5932_243x171.jpg/webconfig/uloziste/55f4e72b4c1c45ebda3ab8f4ddb219f7_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c757eb7337ce0f988e8b2e258f434da6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/3e6a2de95259490aad011e33d1d00ab5_243x171.jpg/webconfig/uloziste/eb1ac62d9442da39c12fdcf581226f24_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ba8a14d90f88fd1600de20e6ab291d49_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2fdb79b80b8817b46774031342efd09b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b284d83c28350a8687881eb6f1f9f2cd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2aba32eb7d5d45ee4a7de426c103320e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ada6645efe460f63891a52bf7781922e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/51841b416d2763e4f1b06d1fd25a67f6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e7c79f149a8eeadc9d28f527b92aed73_243x171.jpg/webconfig/uloziste/e750c4850c21af1c3c11cf660ceda22b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/3a234e8b65481fc6276def8bb2a16b0f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/aaf491374bf5dc53070baec783efd479_243x171.jpg/webconfig/uloziste/74f19fe7f8eddd84b32ae835ed2c9542_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1605c390af30b92634251be6d04b1666_243x171.jpg/webconfig/uloziste/a2bcffc2d0340283c655e8e33aa1894e_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ea0a7e819558fc5bd1fc37ac1b6c5f53_243x171.jpg/webconfig/uloziste/51a0a68384f5c36141d3466f2829cfe9_243x171.jpg/webconfig/uloziste/4cbbe73de1093a0fc9db7715e71f060c_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c48f16cee9b8b24bccccfa63275092a6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/8ee7f73d429133e0fd78632772135d85_243x171.jpg/webconfig/uloziste/56ad999435c7fa15f1723124944231c1_243x171.jpg/webconfig/uloziste/693abc97108c4b5b500159f1bd25e234_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c8e7f08da33a796e638daa4e3d92ae22_243x171.jpg/webconfig/uloziste/036d32545d9851eba29198bdf55ee3b5_243x171.jpg/webconfig/uloziste/95df92736dfff14f4aeb04e0c2abf458_243x171.jpg/webconfig/uloziste/b6e94ded56ed6568a0db0ab450928069_243x171.jpg/webconfig/uloziste/df03df296c25030f0c74ec287aecb823_243x171.jpg/webconfig/uloziste/3a46a5c30161c3525460c31333f1ebac_243x171.jpg/webconfig/uloziste/57d17d0ff423f39bfdef270e867100dd_243x171.jpg/webconfig/uloziste/d4661fbdcdc9eedc0a102a0b281c2852_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2be8c93c90a908850904a6fff2cafaf7_243x171.jpg/webconfig/uloziste/739b9cb8c361d33b7111981565be3a98_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ca3f3cd0e88d4b0132602528d85ca59b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/98abe2d8763e383cfebc2daa15a66dbc_243x171.jpg/webconfig/uloziste/10a48b3809c683cfa44b72acca508a30_243x171.jpg/webconfig/uloziste/42439acee0932246a0e044186cfb2129_243x171.jpg/webconfig/uloziste/10fdffa0738f5a8ac37d29749329ef8b_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0b068eb650f3311c4e135f71d204c049_243x171.jpg/webconfig/uloziste/d9dfecb7fa20ea946497a05f3b1cdcc5_243x171.jpg/webconfig/uloziste/f2ec6938f236b2995a8d81b879c7a42f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0d3da3dc8523a9771abac83c84f0511d_243x171.jpg/webconfig/uloziste/0cc40a5b3cac2c779e12900e426a3d32_243x171.jpg/webconfig/uloziste/c7a7a33292680de7f3bdac736c0f2df8_243x171.jpg/webconfig/uloziste/bc865fc245210f7220df0ba080a673c6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/ae51355a5b208418e01f40fe564883cf_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2e4c37bb9e6e08ef35b8b70aaf8e7338_243x171.jpg/webconfig/uloziste/a6aa6f0af8f362ab2626b3ca62e216db_243x171.jpg/webconfig/uloziste/5cda96770bd4a5b7f13a3b54dce1c3de_243x171.jpg/webconfig/uloziste/1271d86ec118f2fa9ba1f26a0728bef6_243x171.jpg/webconfig/uloziste/34cdbd4ab1acda58631be619057a948f_243x171.jpg/webconfig/uloziste/6b8099b9270397999bd9a4d25360c7c1_243x171.jpg/webconfig/uloziste/13489843ae6af7854db7ad30930df030_243x171.jpg/webconfig/uloziste/01f31486c1f4afa10b341b7813e14d32_243x171.jpg/webconfig/uloziste/04ab2e11720f6c1cd5418d9a10f65e25_243x171.jpg/webconfig/uloziste/7ce02a2412c36f57eee4702b42313cc2_243x171.jpg/webconfig/uloziste/6a7298f67581d115fd55aec25d5194c3_243x171.jpg/webconfig/uloziste/2abe850dddc94d33c75f736e7ec1ada9_243x171.jpg

Technologie

Aplikujeme výhradně ekologicky odbouratelné mycí prostředky. K naší kvalitně odvedené práci používáme výkonou a kvalitní techniku výrobců LAVOR,KARCHER,RUPES,SCANGRIP.

Možnosti mytí

Prohlédněte si porovnání různých možností mytí vozu
Kvalita Cena Odstranění nečistot Voskování Ochrana laku Účinnost prostředků Čas provedení
Naše ruční mytihk.cz
Běžná myčka
VAP a mycí boxy
Mytí v domácích podmínkách

Objednejte se

VYPLŇTE FORMULÁŘ NEBO NÁM ROVNOU ZAVOLEJTE 774 720 717

...

Partneři

Používáme pouze kvalitní prostředky a profesionální zařízení
/webconfig/uloziste/e46e98a01c9a13ab99e88daed72d37a9_max_220x220.png/webconfig/uloziste/eeb32322259c541a508a9185a31af2eb_max_220x220.jpg/webconfig/uloziste/e11661d9bdac6c019e88fa4f886813bb_max_220x220.png

Kontakt

Automyčka Bíblovka , Bieblova 344, 500 03 Hradec Králové, IČ: 07066244

774 720 717, PO-PA: 8-17hod. , www.mytihk.cz, info@mytihk.cz, IG: automyčkabíblovka

© 2010 - 2018 Všechna práva vyhrazena. Obsah toho webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. RMA PROFI s.r.o. | IČ: 07066244  | Vytvořila firma IT Partner